✓ Volledig vergoed ✓ Jouw privacy nog beter geregeld ✓ Betrouwbaar & discreet bezorgd Contact De App Kennisbank Zorgprofessionals
Inschrijven

Onze Medicijn Meester app

   >   App  

Functionaliteiten

De functionaliteiten van de app

Medicijn Meester geeft je toegang tot de meest gebruikte online medicijnen applicatie van Nederland. Hiermee ben je gegarandeerd van een goed functionerende app die voldoet aan al jouw wensen. De app heeft de volgende functionaliteiten:

  • Beveiligd met een pincode
  • Je herhaalmedicatie online bestellen
  • Inname wekker
  • Chatten met de online apotheker
  • Online inzage in je medicatiedossier

De app wordt natuurlijk continu verder ontwikkeld zodat er optimaal gebruik van worden gemaakt en het leven met medicijnen nog gemakkelijker wordt. Wil je direct toegang tot dit gemak? Klik dan hier .

 

Image

Beveiligd inloggen met een pincode

De app is maximaal beveiligd, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er iemand bij jouw medicatiegegevens kan. Als je eenmaal ingeschreven bent ontvang je van ons een duidelijke instructie over de app en de eHealth omgeving. Je koppelt eenmalig de eHealth omgeving met je DigiD. Vervolgens koppel je de app aan je toestel met een eigen pincode. Op deze manier ben jij de enige persoon die toegang heeft tot jouw medicatiegegevens

Image

Je herhaalmedicatie online bestellen

Het inloggen op de app is altijd mogelijk op zowel je smartphone als op je tablet en waar je ook maar bent. Na het inloggen is het direct mogelijk om je herhaalmedicatie te bestellen. In je winkelwagen is het mogelijk om opmerkingen toe te voegen op zelfzorg erbij te bestellen. Vervolgens is er de keuze op het thuis te laten bezorgen. Zo gemakkelijk kunnen we het voor je maken.

Image

Inname wekker

Een extra toevoeging aan onze app is dat het mogelijk is om een inname wekker in te stellen. Voor veel medicijngebruikers is het belangrijk dat herhalende medicijnen in worden genomen op de tijden zoals de arts deze heeft voorgeschreven. Om de werkzaamheid van de medicijnen zo optimaal mogelijk te houden is het daarom mogelijk om per medicijn een inname wekker in te stellen. Door middel van een pushbericht word je op de hoogte gehouden wanneer het tijd is om jouw medicatie in te nemen.

Image

Chatten met Medicijn Meester

In onze app is het mogelijk om berichten te sturen naar Medicijn Meester. Deze vind je in de chat omgeving van de app. De online apotheker waar je de vraag aan stelt zal zo snel mogelijk reageren en hiermee krijg je geheel kosteloos toegang om te chatten met een van de onze professionals. Alles om het nog gemakkelijker te maken.

Image

Online inzage in je medicatiedossier

Het is altijd mogelijk om in onze app je actuele medicatie dossier te bekijken, waar je ook maar bent. Zo ben je altijd op de hoogte van welke medicatie je inneemt en is het altijd mogelijk om het in te zien tijdens een spoedbezoek aan het ziekenhuis of op vakantie. Op deze manier kan je altijd van de best mogelijke zorg worden voorzien aangezien er rekening gehouden kan worden met welke medicatie jij inneemt.

Image

In drie stappen naar een makkelijker leven met medicijnen

Stap 1

Schrijf je in

Schrijf je gratis en geheel vrijblijvend in voor de app.

Stap 2

Bevestig je gegevens

Controleer jouw gegevens zodat alles juist wordt afgeleverd.

Stap 3

Activeer je account

Activeer je account en gebruik de app daarna geheel vrijblijvend.

Voor iedereen

Vergoed door alle zorgverzekeringen

<
>
Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer