✓ Volledig vergoed ✓ Jouw privacy nog beter geregeld ✓ Betrouwbaar & discreet bezorgd Contact De App Kennisbank Zorgprofessionals
Inschrijven

Herhaalservice online apotheek

    >   Kennisbank   >   Herhaalservice  

Wat is de Herhaalservice?

Een Herhaalservice is niets anders dan dat wij voor je bijhouden wanneer je medicijnen bijna op zijn en vervolgens herhalen wij jouw medicijnen zodat je altijd op tijd je medicijnen krijgt. Wil je ook gebruik maken van dit ultieme gemak? Klik dan hier om je in te schrijven!

Hoe werkt een Herhaalservice?

Een openbare apotheek heeft een fysieke locatie waar je naartoe kunt om je medicijnen op te halen, dit hoeft niet bij een online apotheek. Bij een online apotheek kun je al je medicijnzaken online regelen door middel van een eHealth oplossing zoals een app. Dit geeft je de vrijheid dat je medicijnen kunt bestellen wanneer jij dat wilt en het ook bezorgd krijgt wanneer jij dat wilt! Je bent dus niet meer gebonden aan de openingstijden van een apotheek en je hoeft natuurlijk ook niet meer te wachten in de wachtrij. Wij geven je toegang tot de beste eHealth platform inclusief de app waar al ruim 6 miljoen gebruikers op zitten.

De voordelen van de online apotheek Medicijn Meester op een rijtje:

Nee, zodra je medicijnen op zijn dan zorg Medicijn Meester ervoor dat we al je chronische herhaal medicijnen bundelen en leveren met één bezorging. Dit heeft meerdere voordelen:

  • Je krijgt één bezorging per herhaalservice, zo hoef je niet per medicijn te wachten op een levering.
  • Het is beter voor het milieu, omdat er minder ritjes gemaakt hoeft te worden door het koerier bedrijf en er wordt minder karton verspild.
  • Je hebt een beter overzicht over je medicijnen thuis.
 

Welke medicijnen kunnen in de Herhaalservice?

Alle chronische medicijnen met een vast gebruik kunnen in de Herhaalservice. Een vast gebruik is bijvoorbeeld 1 maal daags, 1 maal per week of 1 maal per maand. De meeste chronische medicijnen hebben een vast gebruik en kunnen daardoor in de Herhaalservice. Alleen zonodig medicijnen kunnen niet in de Herhaalservice, omdat de slimme software niet kan inschatten hoeveel jij van het zonodig medicijn hebt gebruikt. Jouw zonodig medicijnen kun je naast de Herhaalservice zelf bestellen via de app of de eHealth omgeving.

Kan ik medicijnen uit de Herhaalservice ook online bestellen?

Nee, je kunt medicijnen die eenmaal in de Herhaalservice zitten niet meer via de app of de eHealth omgeving bestellen aangezien dit automatisch gaat via de slimme software. Natuurlijk kan het eens voorkomen dat je een extra voorraad nodig hebt van je medicijnen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, dan kun je dit per e-mail of via de chat op de app bestellen. Wil je meer weten over medicijnen en vakantie? Klik dan hier.

Inschrijven →
Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer