✓ Volledig vergoed ✓ Jouw privacy nog beter geregeld ✓ Betrouwbaar & discreet bezorgd Contact De App Kennisbank Zorgprofessionals
Inschrijven

Online apotheek

    >   Kennisbank   >   Online apotheek  

Hoe werkt een online apotheek?

Een online apotheek of een internetapotheek is eigenlijk een digitale apotheek waar je niet fysiek voor naar toe hoeft om je medicijnen op te halen. Je kunt je medicijnen online bestellen bij een internetapotheek en dan worden ze bij je thuis bezorgd. Bij ons kun je je medicijnen via de app of de eHealth omgeving bestellen en vervolgens bezorgen we het geheel gratis bij jou. Wil je hier ook gebruik van maken? Schrijf je dan hier in. Het is binnen een paar minuten geregeld!

Wat is het verschil tussen een online apotheek en een openbare apotheek?

Een openbare apotheek heeft een fysieke locatie waar je naartoe kunt om je medicijnen op te halen, dit hoeft niet bij een online apotheek. Bij een online apotheek kun je al je medicijnzaken online regelen door middel van een eHealth oplossing zoals een app. Dit geeft je de vrijheid dat je medicijnen kunt bestellen wanneer jij dat wilt en het ook bezorgd krijgt wanneer jij dat wilt! Je bent dus niet meer gebonden aan de openingstijden van een apotheek en je hoeft natuurlijk ook niet meer te wachten in de wachtrij. Wij geven je toegang tot de beste eHealth platform inclusief de app waar al ruim 6 miljoen gebruikers op zitten.

De voordelen van de online apotheek Medicijn Meester op een rijtje:

 
  • Medicijnen bestellen waar en wanneer jij dat wilt, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.
  • De kosten van de medicijnen worden rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.
  • Je medicijnen worden gratis bezorgd bij je thuis of op een ander adres naar voorkeur.
  • Altijd en overal inzage in je actuele medicatiedossier via onze app en eHealth omgeving.
  • Als je vragen hebt, kun je direct chatten met een apotheker.
 

Herhaalrecept aanvragen

Bij een online apotheek kun je ook je herhaalrecept aanvragen. Dit kan op meerdere manieren, wil je weten hoe je dit precies bij ons doet? Kijk dan op onze Herhaalrecept via de online apotheek pagina. Een herhaalrecept via de huisarts is hiermee verleden tijd. Wij regelen voor jou het herhaalrecept via je huisarts. Zo houd jij tijd over voor leukere dingen.

Welke medicijnen kun je via de online apotheek bestellen?

Een online apotheek is eigenlijk een digitale apotheek waar je niet fysiek voor naar toe hoeft om je medicijnen op te halen. Je kunt je medicijnen online bestellen bij een internetapotheek en dan worden ze bij je thuis bezorgd. Bij ons kun je je medicijnen via de app of de eHealth omgeving bestellen en vervolgens bezorgen we het geheel gratis bij jou. Wil je hier ook gebruik van maken? Schrijf je dan hier in. Het is binnen een paar minuten geregeld!

Moet ik mijn medicijnen zelf betalen bij een online apotheek?

Als je medicijnen vergoed worden door de zorgverzekeraar dan declareert de online apotheek dit direct bij je zorgverzekeraar. Zo hoef je zelf niets te betalen. Sommige medicijnen worden alleen onder bepaalde voorwaarden vergoed en sommige medicijnen helemaal niet. Ook de medicijnen die niet vergoed worden, kun je bij ons online kopen. Uiteraard moet je hier wel een recept voor hebben. Wil je meer weten over de vergoeding van je medicijnen? Klik dan hier.

Medicijnen bezorgen

Een online apotheek bezorgd de medicijnen op recept volledig gratis bij jouw thuis. Als je bestelling bij ons voor 12:00 uur 's middags binnen is, dan versturen wij je bestelling al dezelfde dag. Zo heb je de volgende dag je medicijnen thuisbezorgd. Wil je meer weten over de bezorging van je medicijnen, bijvoorbeeld als je een ander bezorgadres wilt of de kosten wilt weten? Ga dan naar onze Medicijnen bezorgen pagina.

Hoe kan ik mij inschrijven bij een online apotheek?

Via ons inschrijfformulier kun jij je direct inschrijven bij Medicijn Meester. Het invullen van je gegevens duurt maar een paar minuten en vervolgens regelen wij verder alles voor je. Ook natuurlijk de verdere afhandeling met je vorige apotheek en je huisarts. Wil je ook gebruik maken van al dit gemak? Klik dan hier.

Inschrijven →
Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer