✓ Volledig vergoed ✓ Jouw privacy nog beter geregeld ✓ Betrouwbaar & discreet bezorgd Contact De App Kennisbank Zorgprofessionals
Inschrijven

Herhaalrecept online apotheek

    >   Kennisbank   >   Herhaalrecept via de online apotheek  

Wat is een herhaalrecept?

Als je een medicijn chronisch gebruikt, dat wil zeggen gedurende een langere periode dan kun je hiervoor een herhaalrecept aanvragen bij de huisarts of de specialist. Met dit herhaalrecept kun je bij elke apotheek, dus ook een online apotheek je medicijnen krijgen.

Hoe vraag ik een herhaalrecept aan?

Over het algemeen moet je een herhaalrecept aanvragen bij de huisarts of de specialist. Dit gaat meestal via de receptenlijn die je moet bellen. Medicijn Meester vindt dit allemaal erg omslachtig en vandaar dat wij de herhaalrecepten voor jou aanvragen bij je huisarts. Als jij je medicijnen besteld via Medicijn Meester heb je dus geen omkijken meer naar het aanvragen van herhaalrecepten.

Hoe bestel ik mijn medicijnen op herhaalrecept?

Nadat je bent ingeschreven bij Medicijn Meester en de intake is geweest, kun je de medicijnen die je normaal gesproken via een herhaalrecept ophaalt bij de apotheek bij Medicijn Meester gewoon via de app of de eHealth omgeving bestellen. Wij zorgen ervoor dat we op tijd de herhaalrecept binnen krijgen van je huisarts. Als je bestelling voor 12:00 uur 's middags bij ons is geplaatst, dan krijg je de medicijnen de volgende werkdag kosteloos bezorgd.

Moet ik mijn medicijnen op herhaalrecept zelf blijven bestellen?

Bij ons kun je ervoor kiezen dat je de regie zelf in de hand houdt, maar dit betekent wel dat je zelf in de gaten moet houden wanneer je medicijnen bijna op zijn en zul je op tijd je medicijnen online moeten bestellen via de app of de eHealth omgeving. Wil je liever dat wij dit voor je regelen? Bij Medicijn Meester kan dat zeker! Hiervoor kun je bij ons aangeven dat je gebruik wilt maken van de Herhaalservice (link naar Herhaalservice pagina) van Medicijn Meester. Dan houden wij voor je in de gaten wanneer je medicijnen aangevuld moeten worden en krijg je het op tijd bezorgd zodat je nooit zonder medicijnen komt te zitten. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op onze Herhaalservice pagina.

Inschrijven →
Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer