✓ Volledig vergoed ✓ Jouw privacy nog beter geregeld ✓ Betrouwbaar & discreet bezorgd Contact De App Kennisbank Zorgprofessionals
Inschrijven

Medicijnen op vakantie

    >   Kennisbank   >   Medicijnen op vakantie  

Kan mijn medicijnen meenemen op vakantie?

Ja, echter als je een medicijn gebruikt die valt onder de Opiumwet dan heb je een speciale verklaring nodig van de voorschrijvende arts. Weet je niet zeker of je medicijnen onder de Opiumwet vallen? Hiervoor kun je de Opiumlijsten I & II raadplegen op de pagina Medicijnen mee op reis van het CAK. Staat je medicijn wel op één van deze lijsten dan kun je een speciale verklaring aanvragen bij de voorschrijvende arts. Let er wel op dat je op tijd moet zijn met het aanvragen van een speciale verklaring, want dit kan ongeveer 2 weken duren!

Kan ik extra medicijnen bestellen voor mijn vakantie?

Dat is mogelijk, Medicijn Meester wil dat je nooit zonder medicijnen komt te zitten en al helemaal niet tijdens een lange vakantie. Vandaar dat je altijd contact met ons kunt opnemen en je verzoek kunt indienden voor een extra levering. Onze deskundige apothekers gaat samen met jou beoordelen hoeveel medicijnen je nodig hebt voor je vakantie zodat je met een gerust gevoel op reis kunt! Wil je extra medicijnen bestellen voor je vakantie? Schrijf je dan hier geheel vrijblijvend in.

Staat hier niet de informatie die je zoekt over medicijnen mee op vakantie?

Dan hebben wij betrouwbare bronnen voor je waar alle informatie staat waar je naar op zoek bent. Op de Medicijnen op reis pagina van apotheek.nl kun je alle informatie vinden die je nodig hebt. Voor meer informatie over medicijnen met een speciale verklaring die onder de Opiumwet vallen kun je terecht op de Medicijnen mee op reis paginavan het CAK. Staat de informatie die jij wilt niet op de bovengenoemde pagina's of kom je er niet helemaal uit dan kun je altijd contact opnemen met onze deskundige apothekers. Dit kan via onze contact pagina, via Whatsapp of via de chatfunctie in de app. Medicijn Meester staat altijd klaar om je verder te helpen!

Inschrijven →
Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer