✓ Volledig vergoed ✓ Jouw privacy nog beter geregeld ✓ Betrouwbaar & discreet bezorgd Contact De App Kennisbank Zorgprofessionals
Inschrijven

Medicijnen bezorgen

    >   Kennisbank   >   Medicijnen bezorgen  

Hoe kan ik mijn medicijnen bezorgd krijgen?

Zodra wij je bestelling binnen hebben gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag om de bestelling gereed te maken voor verzending. Als de bestelling voor 12:00 uur bij ons binnen komt dan zorgen wij ervoor dat je het de eerstvolgende werkdag al bezorgd krijgt. Heb je een kuurtje wat dezelfde dag bezorgd moet worden? Ook dat kan! Wij hebben een speciale same day delivery (m.u.v. de Waddeneilanden). Zo krijg jij je medicijnen altijd op tijd in huis en dit allemaal geheel kosteloos! Wil jij ook genieten van de bezorgservice van Medicijn Meester? Klik dan hier en schrijf je geheel vrijblijvend in.

Hoe krijg ik mijn medicijnen bezorgd?

Wij werken alleen samen met erkende en betrouwbare koerier bedrijven. Zodra wij je bestelling overhandigen aan de koerier dan wordt het in de regel de eerstvolgende werkdag bij je bezorgd. Voor de same day delivery betekent het dat de medicijnen dezelfde dag in de avond bezorgd worden.

Worden mijn medicijnen discreet bezorgd?

Jazeker! Dit één van de 5 zekerheden van Medicijn Meester. Wij verpakken je bestelling zo neutraal mogelijk, zodat je verzekerd bent van een discrete bezorging.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan, zodra wij je bestelling aan de koerier hebben overhandigd krijg je automatisch een e-mail met een Track & Trace code. Hiermee kun je je pakket tot aan je deur volgen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld de bezorgdatum aanpassen of een afhaalpunt in de buurt selecteren mocht dat jou beter uitkomen.

Kunnen mijn medicijnen op een ander adres bezorgd worden?

Vaak krijgen wij de vraag of de medicijnen ook op een ander adres bezorgd kunnen worden, bijvoorbeeld je werkadres. Dit kan zeker bij Medicijn Meester. Je kunt altijd een voorkeur afleveradres doorgeven aan ons, dit mag afwijken van je huisadres.

Inschrijven →
Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer