✓ Volledig vergoed ✓ Jouw privacy nog beter geregeld ✓ Betrouwbaar & discreet bezorgd Contact De App Kennisbank Zorgprofessionals
Inschrijven

Zo werkt Medicijn Meester

   >   Hoe werkt Medicijn Meester  

Zo werkt het

Toegang tot de erkende online apotheek in 3 stappen

In drie eenvoudige stappen krijg je toegang tot de erkende online apotheek van Nederland met de beste eHealth omgeving met ruim 6 miljoen gebruikers.

Na je inschrijving nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op en bevestigen wij de inschrijving. Vervolgens nodigen wij je uit om je account voor de eHealth omgeving en de app te activeren. Na activatie van je account en de app ben je klaar om online herhaalrecepten aan te vragen. Ook is het mogelijk om te chatten met Medicijn Meester en heb je altijd inzage in je actuele medicatie dossier. Het is mogelijk om je medicatiedossier te delen met andere zorgverleners.

Image

Herhaalmedicatie bestellen

Het leven met medicijnen maken wij zo gemakkelijk mogelijk voor je

Herhaalrecepten aanvragen via de huisarts? In de wachtrij staan bij de apotheek? Dit is allemaal verleden tijd met Medicijn Meester.

Zodra je online bestelling via de app bij ons binnenkomt gaan wij voor je aan de slag. Bestellingen voor 12:00 uur 's middags worden de volgende werkdag gratis bij je thuisbezorgd. Via de Track & Trace kun je zelf je pakketje volgen en laten bezorgen wanneer het jou het beste uitkomt.
 

Ik wil me inschrijven →

We weten hoe vervelend het is als je vergeet om je medicijnen in te nemen. Medicijn Meester heeft daar de oplossing voor. Via de app kan je een alarm inzetten voor het innemen van medicijnen. Dit alarm kan je geheel naar je eigen wensen instellen. Op deze manier vergeet je nooit om je medicijnen in te nemen en kan je de behandeling optimaal lopen.

Wij staan voor zorg op maat, daarom is het altijd mogelijk om jouw specifieke medicijn wens met ons te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan zorgen we samen voor een passende oplossing. Kijk voor meer informatie op onze zorg & service pagina om te zien wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen.

Klanten over Medicijn Meester

Wat onze klanten vertellen

Veelgestelde vragen

Vraag het ons en wij geven antwoord

Alle medicijnen die via Medicijn Meester worden besteld kun je thuis laten bezorgen. Dit gaat via onze discrete levering en is geheel kosteloos. Schrijf je in via ons inschrijfformulier en wij regelen de rest. 

Ja dat kan! Met Medicijn Meester krijg je toegang tot het meest gebruitke eHealth platform van Nederland. Hiermee kun je altijd en overal je herhaalrecepten bestellen via je smartphone, tablet of computer. Meer weten over onze werkwijze? Lees het hier.

Ja dat kan! In de app van Medicijn Meester kun je een inname wekker instellen op de tijden dat jij jouw medicijnen in moet nemen. Op deze manier vergeet je nooit meer je medicijnen in te nemen.

Wij staan voor zorg op maat, daarom is het altijd mogelijk om jouw specifieke medicijn wens met ons te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan zorgen we samen voor een passende oplossing. Kijk voor meer informatie op onze zorg & service pagina om te zien wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen.

Regel jouw zorgzaken nog sneller!

Onze Medicijn Meester app is er speciaal om het regelen van jouw gezondheidszaken zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Contact

Neem contact met ons op en wij beantwoorden alle vragen.


Heb je na alle informatie nog vragen, opmerkingen op suggesties? Of wil je gebruik maken van één van onze zorg & service diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je verder.
 

Medicijn Meester
Vriendschap B.V.
Seinstraat 20
7811 GV Emmen

E: info@medicijnmeester.nl

 

Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer