✓ Volledig vergoed ✓ Jouw privacy nog beter geregeld ✓ Betrouwbaar & discreet bezorgd Contact De App Kennisbank Zorgprofessionals
Inschrijven

Vul je inschrijfformulier in 
en sluit je aan bij Medicijn Meester

   >   Inschrijven

Inschrijven

Schrijf je snel en veilig in!


Wij zijn een erkende online apotheek voor al jouw herhaalrecepten. Maak het dagelijks innemen van medicijnen makkelijker en bestel jouw herhaalmedicatie via onze app. Een praktische uitkomst om het maandelijkse bezoek aan jouw plaatselijke apotheek over te slaan.

Via de app krijg je 24/7 toegang tot jouw online medicatiedossier en andere handige tools om het nemen van jouw medicijnen zo gemakkelijk en simpel mogelijk te maken. Schrijf je nu in en begin met aanvragen. Vandaag de herhaalmedicatie bestelt is de volgende dag kosteloos in huis!

Onze 5 zekerheden

  • Discrete bezorging
  • Betrouwbare verzending
  • Gemakkelijk bestellen
  • Deskundige apothekers
  • Toegankelijk voor iedere zorgvrager

Persoonlijke gegevens

 


Dag
Maand
Jaar
 

Contactgegevens

Ik verklaar dat alle velden op deze pagina naar waarheid zijn ingevuld.
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Veelgestelde vragen

Vraag het ons en wij geven antwoord

Alle medicijnen die via Medicijn Meester worden besteld kun je thuis laten bezorgen. Dit gaat via onze discrete levering en is geheel kosteloos. Schrijf je in via ons inschrijfformulier en wij regelen de rest.

Zeker kan dat! Met Medicijn Meester krijg je toegang tot het meest gebruikte eHealth platform van Nederland. Hiermee kun je altijd en overal je herhaalrecepten bestellen via je smartphone, tablet of computer. Meer weten over onze werkwijze? Lees het hier.

Ja dat kan! In de app van Medicijn Meester kun je alarmen instellen op de tijden dat jij jouw medicijnen in moet nemen. Op deze manier vergeet je nooit meer je medicijnen in te nemen.

Wij staan voor zorg op maat, daarom is het altijd mogelijk om jouw specifieke medicijn wens met ons te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan zorgen we samen voor een passende oplossing. Kijk voor meer informatie op onze zorg & service pagina om te zien wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen.

Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer