✓ Volledig vergoed ✓ Jouw privacy nog beter geregeld ✓ Betrouwbaar & discreet bezorgd Contact De App Kennisbank Zorgprofessionals
Inschrijven

Zorg & Service

   >   Zorg & Service  

Zorg op maat

Jouw gezondheid is onze zorg

Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt over je medicijnen en/of het gebruik daarvan. Wilt je graag een persoonlijk gesprek met een van de apothekers over je medicijnen? Dan kunt je hiervoor het beste een afspraak maken via de app, zodat de apotheker alle tijd en aandacht voor je heeft.

Een farmaceutisch consult is een gesprek tussen de patiënt en de apotheker, waarin de zorgvraag van de patiënt centraal staat. Het gesprek vindt plaats op basis van wederzijds vertrouwen en resulteert altijd in een gezamenlijk besluit. Meestal wordt er volgens een behandelplan een farmaco- therapeutische behandeling besproken.

Image

Bereiding van medicijnen

Wij vinden apotheekbereidingen een essentieel onderdeel van ons vak

De farmaceutische industrie kan niet alle geneesmiddelen leveren in Nederland. Bepaalde stoffen die effectief zijn bij een ziekte, zijn niet altijd als geneesmiddel beschikbaar. Ook zijn veel geneesmiddelen niet meer of niet in de juiste sterkte of vorm te verkrijgen vanwege tekorten. Daarom bereidt Medicijn Meester geneesmiddelen zodat jij toch het geneesmiddel krijgt dat je nodig hebt. Dat noemen wij zorg op maat.

De bereidingen voldoen aan onze beroepsnormen van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP).

Jouw privacy is voor ons heel belangrijk en iets waar wij altijd rekening mee houden. Wij registreren verschillende gegevens van je, zoals naam, telefoonnummer, medicijngebruik en eventuele allergieën. Deze gegevens zijn nodig om te bepalen of je een geneesmiddel veilig kunt gebruiken en om je te kunnen bereiken, bijvoorbeeld als we je iets belangrijks vergeten zijn te vermelden.

Wij gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. We zijn gebonden aan ons beroepsgeheim en aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Je kunt erop rekenen dat je gegevens alleen in te zien zijn door de apothekers, de assistenten en jij zelf.

In drie stappen naar een makkelijker leven met medicijnen

Stap 1

Schrijf je in

Schrijf je gratis en geheel vrijblijvend in voor de app.

Stap 2

Bevestig je gegevens

Controleer jouw gegevens zodat alles juist wordt afgeleverd.

Stap 3

Activeer je account

Activeer je account en gebruik de app daarna geheel vrijblijvend.

Klanten over Medicijn Meester

Wat onze klanten vertellen

Zelfzorgadvies

 

Verkoudheid, hoest, darmproblemen... we hebben allemaal wel eens last van kleine kwaaltjes waarmee we niet meteen naar de huisarts gaan. Je kunt hier vaak zelf iets tegen doen. Wij adviseren je graag! Bij elke klacht wordt er gekeken welke producten geschikt zijn of in welke gevallen je beter naar de huisarts kunt gaan. Ook weten wij of je een zelfzorgproduct veilig samen kunt gebruiken met je andere medicijnen en leggen wij je uit hoe je het medicijn moet gebruiken. De zelfzorgproducten kun je altijd bestellen samen met je medicijnen.

Onze Medicijn Meesters

 

Imagedhr. Feroz Akbari, MSc

 

Image dhr. Eelco Otten, MSc

 

Image Mevr. Kelly Warringa-Hollander, MSc

 

Image dhr. Bas Vrieselaar, MSc

 
Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer